Skip to main content

WERKWIJZE

LUISTEREN

Jochem drinkt zijn koffie zwart. Goed om te weten, want hij komt graag eerst bij je langs. Om aandachtig te luisteren naar wie je bent, waar je voor staat en wat je wil overbrengen. Om hardop met je mee te denken en zo samen tot een heldere briefing en goede afspraken te komen.

NEUZEN

Jochem duikt in de materie. Soms is de boodschap snel duidelijk, soms is meer onderzoek nodig – want om een knap lastig verhaal uit te leggen in twee minuten, moet je het uiteraard eerst zelf doorgronden.

Op zoek naar de essentie dus!

VERTALEN

Jochem geeft je verhaal vorm. Met alle informatie en inzichten in zijn achterhoofd vertaalt Jochem dit in een creatief concept. Daarin laat hij je zien op wat voor manier hij jouw wensen handen en voeten wil geven.

Hij licht zijn idee toe, laat je moodboards zien, toont de eerste beelden en samen bespreken jullie wat goed is en wat nog beter kan.

CREËREN

Jochem toont zich ook in de uitvoering een vakman. Als alle lichten op groen staan, werkt hij met veel kennis van animatietechnieken en een artistieke inborstgeduldig en gedreven aan jouw animatie. Bovendien beschikt hij over een netwerk van bevlogen professionals, die vanuit hun eigen vakmanschap kunnen bijdragen aan het perfecte eindresultaat.

UITROLLEN

Jochem presenteert jouw animatie.En of je nu de rode loper uitrolt of het liever nog even stil houdt: je animatie is klaar voor gebruik.

Een unieke creatie die op een heldere manier vertelt wat jij wilt zeggen.

WERKWIJZE CAROUSEL