Skip to main content

Werkwijze

Jochem drinkt zijn koffie zwart. Goed om te weten, want hij komt graag eerst bij je langs. Om aandachtig te luisteren naar wie je bent, waar je voor staat en wat je wil overbrengen. Om hardop met je mee te denken en zo samen tot een heldere briefing en goede afspraken te komen.

Jochem duikt in de materie. Soms is de boodschap snel duidelijk, soms is meer onderzoek nodig – want om een knap lastig verhaal uit te leggen in twee minuten, moet je het uiteraard eerst zelf doorgronden. Op zoek naar de essentie dus!

Jochem geeft je verhaal vorm. Met alle informatie en inzichten in zijn achterhoofd vertaalt Jochem je verhaal in een creatief concept. Daarin laat hij je zien op wat voor manier hij jouw wensen handen en voeten wil geven. Hij licht zijn idee toe, laat je moodboards zien, toont de eerste beelden en samen bespreken jullie wat goed is en wat nog beter kan.

Als alle lichten op groen staan, werkt Jochem met veel kennis van animatietechnieken en een artistieke inborst geduldig en gedreven aan jouw animatie. Bovendien beschikt hij over een netwerk van bevlogen professionals, die vanuit hun eigen vakmanschap kunnen bijdragen aan het perfecte eindresultaat.

Je animatie is nu klaar voor gebruik. Een unieke creatie die op een heldere manier vertelt wat jij wilt zeggen. Met het maatwerk van Jochem is het resultaat bovendien multi-inzetbaar: korte of langere versies, geschikt voor ieder schermformaat, stills die je kunt gebruiken als teaser en zelfs filmpjes van ‘the making of’. Jouw animatie gaat het vanaf nu overal maken.